Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Судитимуть 24-річного водія у скоєнні смертельної ДТП на автодорозі Кам’янка-Дніпровська-Велика Білозерка- Веселе

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно мешканця с. Велика Білозерка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що cпричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, у грудні 2020 року, на автодорозі Кам’янка-Дніпровська-Велика Білозерка-Веселе 24-річний водій «ВАЗ 2108» виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з іншим легковим автомобілем.
 
Учасників дорожньо-транспортної пригоди з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні. Від отриманих травм 5-річна дитина, пасажир зустрічного транспортного засобу, того ж дня померла у медичному закладі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1276