Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

За привласнення грошових коштів на суму майже 90 тис. грн - на Запоріжжі судитимуть голову ОСББ

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього голови одного з об’єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Запоріжжя за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, упродовж 2019 року підозрюваний, перебуваючи на вищевказаній посаді та маючи доступ до грошових рахунків Об’єднання, привласнив грошові кошти на загальну суму майже 90 тис. грн, які мешканці багатоповерхового будинку м. Запоріжжя вносили на його утримання, шляхом зняття їх з банкомата за допомогою банківської платіжної картки, за використання якої ніс персональну відповідальність.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1107