Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2021

Вихователю дитячого садка повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя вихователю дитячого садка повідомлено про підозру за фактом неналежного виконання професійних обов'язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх унаслідок несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки ( ч. 2 ст. 137 КК України).
 
За даними слідства, вихователь дитячого закладу разом з вихованцями пішла на прогулянку та на тривалий час залишала 4-річного хлопчика без нагляду у приміщенні закладу. У подальшому дитина самостійно залізла на підвіконня, відкрила вікно та випала з другого поверху будівлі, отримавши тілесні ушкодження.
 
Наразі дитина перебуває у КНП "Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня» Запорізької обласної ради.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1666