Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2021

Службовій особі та місцевому підприємцю повідомлено про підозру в розтраті понад 130 тис. грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури службовій особі Департаменту капітального будівництва Запорізької обласної державної адміністрації та місцевому підприємцю повідомлено про підозру за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, організованою групою (ч. 5 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, у 2018 році службові особи разом із місцевим підприємцем, діючи з корисливих мотивів вчинили розтрату бюджетних коштів на суму понад 130 тис. грн, із подальшим внесенням до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей щодо обсягів і вартості виконаних за договорами робіт. Зазначені кошти були виділені головою Запорізької обласної державної адміністрації на «Виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості».
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1314