Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2021

До 15 років позбавлення волі за вбивство власного батька – підозрюється мешканка Пологівського району

За погодженням з Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства власного батька мешканці одного із сіл Пологівського району (ч.1 ст.115 КК України).
 
За даними слідства, 11.01.2021 39-річна підозрювана під час розпиття алкогольних напоїв у будинку зі своїм батьком, на ґрунті неприязних відносин нанесла потерпілому кухонним ножем один удар в область грудної клітини ззаду, заподіявши останньому проникаюче клото – різане поранення грудної клітини з ушкодженням лівої легені, що спричинило смерть потерпілого.
 
У ході проведення злагодженої роботи процесуальних керівників прокуратури, слідчих та оперативних співробітників Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, вказану особу затримано того ж дня в порядку ст.208 КПК України.
 
Наразі готується клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.
 
У разі доведення вини за скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 983