Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2020

За збут наркотиків «закладчик» може потрапити за грати на 8 років

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному проваджені за фактом збуту наркотичних засобів на території Дніпровського району м. Запоріжжя місцевим мешканцем (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 річний місцевий мешканець збував наркотичні засоби шляхом розкладання закладок у Дніпровському районі в м. Запоріжжі. Під час поверхневого огляду молодика виявлено та вилучено 29 зіп-пакетів із наркотичними речовинами та в ході санкціонованого обшуку за місцем останнього виявлено та вилучено 140 зіп-пакетів із наркотичними засобами приблизною вагою 200 г, 45 зіп-пакетів із нашаруванням, електронні ваги та ложку із нашаруванням для розфасовування наркотиків.
 
За вчинення даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1157