Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2020

Судитимуть водія, який скоїв смертельну ДТП на набережній міста

11.11.2020 Запорізькою місцевою прокуратурою №3 скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянина Королівства Марокко за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 17.09.2020, яка спричинила смерть чотирьох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).
 
Нагадаємо, ввечері 17.09.2020 на набережній магістралі в м. Запоріжжя, громадянин Королівства Марокко студент ЗДМУ, керуючи автомобілем «BMW», внаслідок значного перевищення дозволеної швидкості руху, допустив занос керованого транспортного засобу, зіштовхнувся з автомобілем «Nissan», що рухався у сусідній смузі, після чого виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг, де скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загорання транспортного засобу. У результаті даної ДТП троє пасажирів автомобілю «BMW» студенти-іноземці отримали тілесні ушкодження та опіки від яких загинули на місці події, ще двоє пасажирів-іноземців отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені до лікарні, де дівчина-пасажирка померла від отриманих травм.
 
Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1413