Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2020

За розбещення своєї малолітньої доньки батько отримав 6 років позбавлення волі

Позицію Запорізької обласної прокуратури щодо обґрунтованості та справедливості покарання особі, яка обвинувачувалася у розбещенні малолітньої доньки та нанесенні тілесних ушкоджень її матері (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 125 КК України), підтримано Запорізьким апеляційним судом.
 
Суд апеляційної інстанції залишив без змін вирок Якимівського районного суду області, яким мешканця Якимівського району засуджено до 6 років позбавлення волі.
 
Під час судового розгляду встановлено, що у листопаді 2017 року батько вчинив розпусні дії стосовно своєї 6-річної доньки, у той час поки її мати перебувала у пологовому будинку. Після того, як жінка дізналася від доньки про скоєне та намагалася повідомити до поліції, останній почав їй погрожувати та спричинив тілесні ушкодження.
 
За результатами апеляційного розгляду колегія суддів погодилась, що призначене покарання відповідає ступеню тяжкості вчинених злочинів.
 
Апеляційну скаргу обвинуваченого та його захисника, які просили суд виправдати за розбещення доньки та пом’якшити покарання, залишено без задоволення.
 
Вирок набрав законної сили.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1556