Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2020

Повідомлено про підозру 20-річному злочинцю, який з метою наживи вбив свою сусідку

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів).
 
Так, 01 жовтня поточного року в Комунарському районі м. Запоріжжя у власній квартирі виявлено труп 40-річної запоріжанки з пакетом на голові та тілесними ушкодженнями.
 
Досудовим розслідуванням установлено, що 20-річний молодик скоїв умисне вбивство своєї сусідки з квартири навпроти, прихопивши з собою її гроші, телефон, два ноутбуки та навіть торт, який потерпіла приготувала на день народження своєї матері.
 
Завдяки злагодженим діям правоохоронців злочинця «по гарячих слідах» затримано в порядку ст. 208 КПК України, прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів. Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі дії та призначено ряд судових експертиз.
 
Санкція статті за вчинення даного злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1243