Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2020

Прокуратура повернула у державну власність земельну ділянку, яка знаходиться в прибережній захисній смузі Азовського моря

Органи прокуратури області продовжують займати активну позицію щодо повернення земель прибережної захисної смуги Азовського моря у власність держави.
 
 
Так, Запорізький апеляційний суд підтвердив незаконність виділення у приватну власність для дачного будівництва земельної ділянки площею 0,1 га, яка знаходиться в прибережній захисній смузі Азовського моря.
Постановою Запорізького апеляційного суду від 09.09.2020 залишено в силі рішення Бердянського міськрайонного суду від 17.02.2016, яким задоволено позов Бердянської місцевої прокуратури. Визнано незаконним та скасовано п.п. 5.12 рішення Бердянської міської ради від 25.02.2010 № 41 «Про передачу в оренду та у власність земельних ділянок, продовження терміну розробки відведення, та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок» та зобов’язано громадянку повернути територіальній громаді м. Бердянськ у комунальну власність в межах прибережної захисної смуги земельну ділянку.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1252