Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2020

За невиконання судового рішення, мешканець обласного центру ризикує на три роки потрапити за грати

Постановою Центрального апеляційного Господарського суду задоволено позовні вимоги Запорізької місцевої прокуратури №3 про зобов’язання мешканця міста повернути Запорізькій міській раді  земельну ділянку.
 
З метою забезпечення примусового виконання Постанови, місцевою прокуратурою отримано Наказ у вказаній справі та у подальшому скеровано до Відділу державної виконавчої служби для реального виконання рішення суду.
Статтею 129-1 Конституції України та ст. 326 Господарського процесуального кодексу України встановлено, що судові рішення, що набрали законної сили, є обов’язковими для виконання на всій території України.
У зв’язку із невиконанням рішення суду боржником добровільно, місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України.
За результатами досудового розслідування, Запорізькою місцевою прокуратурою №3 скеровано до суду обвинувальний акт, за обвинуваченням місцевого жителя у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого
ч. 1 ст. 382 КК України.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1399