Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів посадовими особами скеровано до суду

Прокуратурою Запорізької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора та головного інженера приватного підприємства, а також посадової особи однієї з селищних рад Запорізької області за фактом розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем, а також внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, посадовці, діючи у складі організованої групи, зловживаючи своїм службовим становищем, організували злочинну схему розкрадання бюджетних коштів шляхом внесення до актів приймання виконаних ремонтно-будівельних робіт завідомо неправдивих відомостей про завищені обсяги фактично виконаних робіт під час ремонту загальноосвітньої школи та будівництва спортивного майданчику на пришкільній території, внаслідок чого місцевому бюджету спричинено збитки на загальну суму понад 650 тис грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1566