Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

До 4 років позбавлення волі загрожує мешканцю Пологівського району за хабар поліцейському

     За процесуального керівництва Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури  завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом надання мешканцем Пологівського району неправомірної вигоди працівнику Пологівського ВП ГУНП в Запорізкій області.
      За даними слідства мешканець Пологівського району 17 січня поточного року  порушив  Правила дорожнього руху, за що був зупинений нарядом поліції для складання адміністративних матеріалів. Аби уникнути покарання, порушник спочатку пропонував, а потім надав працівнику Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області неправомірну вигоду. Про вказаний факт працівник поліції повідомив керівництво та на місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт надання неправомірної вигоди. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, йому загрожує кримінальна – до чотирьох років обмеження волі.
    Наразі, кримінальне провадження відносно фігуранта, за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» скеровано до Пологівського районного суду Запорізької області для розгляду по суті.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1879