Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2020

За незаконну порубку дерев судитимуть мешканця Запорізького району

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури №2, працівниками  Запорізького РВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області викрито злочинну діяльність місцевого жителя с. Новосергіївка, Запорізького району.
 
     Так, 20 січня діючи умисно, з корисливих мотивів, в порушення норм ст.69 Лісового кодексу України, без лісорубного квитка (ордеру) на вирубку лісу, за допомогою бензопили підозрюваний здійснив незаконну порубку дерев клену «Американського» у полезахисній лісовій смузі біля с.Новосергіївка, чим завдав істотну шкоду державі.
     Наразі  до Запорізького районного суду Запорізької області відносно вказаної особи направлено обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 246 КК України, за вчинення якого передбачене покарання у виді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1514