Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2019

Запорізьким апеляційним судом підтримано позицію прокуратури щодо призначення довічного позбавлення волі вбивці малолітньої дівчинки 5 років

Токмацькою Місцевою прокуратурою підтримувалося публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за п.п. 2,4 ч.2 ст.115 КК України за фактом умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого з особливою жорстокістю.
Нагадаємо, 02.10.2017 41-річний мешканець Токмацького району Куліш М.І., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння скоїв умисне вбивство малолітньої дівчинки 5 років з особливою жорстокістю. Так, знаходячись у будинку, де мешкала сім’я, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння вчинив чисельні насильницькі дії відносно дівчинки, наніс множинні ушкодження голови та обличчя, травми грудної клітини та тулубу, переломи, більше 30 травм несумісних із життям, що спричинило смерть дитини на місці злочину.
Вироком Токмацького районного суду Запорізької області від 30.10.2018 Куліша М.І. визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого п.п. 2,4 ч.2 ст.115 КК України та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.
Не погоджуючись з даним покаранням, захисником обвинуваченого направлено апеляційну скаргу на вирок Токмацького районного суду до Запорізького апеляційного суду.
Запорізьким апеляційним судом підтримано позицію Токмацької місцевої прокуратури щодо призначення Кулішу М.І. найсуворішого покарання, передбаченого кримінальним законом.
Так, вирок Токмацького районного суду Запорізької області від 30.10.2018 відносно Куліша М.І. за п.п. 2,4 ч.2 ст.115 КК України, яким останнього визнано винним у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі, залишено без змін.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2207