Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2019

У прокуратурі Запорізької області відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України (фото)

Сьогодні, 29 листопада, у прокуратурі Запорізької області відбулись урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України.
 
Прокурор області Володимир Калюга привітав присутніх з професійним святом та зазначив, що у своїй діяльності прокурорам доводиться мати справу з практично всіма сферами життя. А це вимагає великого професіоналізму, компетентності, витримки та високого почуття відповідальності. Також, побажав присутнім успіхів, професійних здобутків, міцного здоров’я, щастя та добробуту.
 
Найкращих співробітників прокуратури області заохочено за сумлінну службу відзнаками Генерального прокурора та прокурора Запорізької області, а також іншими відзнаками.
 
Окрім того, зі словами привітання до співробітників прокуратури звернулись керівник ГУ Нацполіції в Запорізькій області М. Лушпієнко, начальник відділу УСБУ в Запорізькій області Б. Безрукий, голова Запорізької облдержадміністрації В. Турінок та Запорізької обласної ради Г. Самардак. Представники обласної влади також вручили прокурорам подяки та почесні нагороди.
 
Урочистими гостями свята стали ветерани органів прокуратури та голова організації ветеранів прокуратури Запорізької області П.Зубков, який також привітав нинішнє покоління правоохоронців з професійним святом.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1603