Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Подовжено тримання під вартою обвинуваченому у вчиненні розпусних дій відносно малолітньої дитини

За результатами спільної співпраці Запорізької місцевої прокуратури № 3, Придніпровського управління кіберполіції, Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області зібрані достатні докази причетності гр. К. до вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 153 КК України, що передбачає відповідальність за вчинення дій сексуального характеру, не пов'язаних із проникненням в тіло іншої особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди та кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ч. 5 ст. 301 КК України, що передбачає відповідальність за розповсюдження зображень, відеопродукції порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.
Так, у ході досудового розслідування встановлено, що вищезазначені злочинні дії вчинено по відношенню до малолітньої дівчинки 2015 року народження.
У вересні досудове розслідування закінчено шляхом направлення до суду обвинувального акту відносно гр. К. за ч.4 ст. 153, ч.4,5 ст. 301 КК України.
Наразі обвинувальний акт призначено до розгляду, обвинуваченому продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2031