Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.10.2019

Прокуратура категорично не згодна з рішенням суду щодо заміни запобіжного заходу обвинуваченому у вчиненні замаху на навмисне вбивство 25-річної Анастасії Шаповалової. Прокурором у даному проваджені внесено апеляційну скаргу до Запорізького апеляційного суду

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури №3 Дніпровським ВП ГУНП в Запорізькій області продовжуються вживатися заходи на всебічне, повне та об’єктивне розслідування обставин кримінального правопорушення щодо замаху на навмисне вбивство 25-річної Анастасії Шаповалової, яка 28.07.2019 доставлена до 5-ї міської лікарні з опіками голови, обличчя, шиї, тулуба, верхніх кінцівок та ротової порожнини.
Як раніше повідомлялось, 12.08.2019 Ленінським районним судом м. Запоріжжя відносно обвинувачуваного у скоєному злочині обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Однак, 08.10.2019 при повторному звернені до слідчого судді Ленінського районного суду м. Запоріжжя щодо продовження строку тримання під вартою відносно особи злочинця, судом відмовлено у задоволенні клопотання сторони обвинувачування та застосовано до підозрюваного цілодобовий домашній арешт.
Категорично не погоджуючись з даним рішенням суду, 11.10.2019 прокурором у даному проваджені внесено апеляційну скаргу до Запорізького апеляційного суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1611