Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2019

Повідомлено про підозру мешканцю Михайлівського району, який скоїв умисне вбивство своєї співмешканки минулої доби

Михайлівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства місцевої жительки с. Братське Михайлівського району Запорізької області за ч. 1 ст. 115 КК України.
У ході досудового розслідування встановлено, що 08.10.2019 у вечірній час доби, громадянин К. разом зі своєю співмешканкою поверталися додому з сусіднього села після чергового вживання у своїх знайомих алкогольних напоїв. Дорогою додому у них виникла сварка в результаті якої громадянин К. своїй співмешканці завдав низку ударів по голові та залишивши останню в лісосмузі біля с. Братське Михайлівського району Запорізької області, а сам на велосипеді поїхав додому. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці вчинення злочину.
За наслідками проведених першочергових слідчих дій протягом доби особливо тяжкий злочин було розкрито, особу, що обґрунтовано підозрюється у причетності до нього, слідчим затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України.
Наразі готується клопотання до слідчого судді щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За скоєний злочин зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1511