Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2019

Винесено обвинувальний вирок відносно мешканця міста за обвинуваченням у носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше не судимого мешканця м. Запоріжжя, обвинуваченого у носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу.
Так, у лютому 2019 року в денний час громадянин К., маючи умисел направлений на носіння холодної зброї, без передбаченого законом дозволу, незаконно, від свого місця мешкання, переніс при собі дерев’яну дубинку до проїжджої частини з метою подальшого використання, однак не встиг використати у зв’язку з тим, що вказана холодна зброя була вилучена працівниками поліції.
В ході судового розгляду злочинець визнавав свою провину та щиро розкаявся.
Стороною обвинувачення у ході досудового розслідування було зібрано вичерпні та беззаперечні докази вини злочинця, з огляду на які, Заводським районним судом м. Запоріжжя винесено обвинувальний вирок, яким злочинця визнано винним за пред’явленим обвинуваченням та засуджено до покарання у вигляді штрафу, холодну зброю знищено за рішенням суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1596