Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2019

До суду скеровано обвинувальний акт за фактом діяльності нелегального автогазозаправного пункту у Камянсько-Дніпровського району

Завдяки належному процесуальному керівництву прокурорів Кам’янсько-Дніпровського відділу Енергодарської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самовільного будівництва споруд АЗГС на самовільно зайнятій земельній ділянці у с. Велика Білозерка Камянсько-Дніпровського району Запорізької області.
Установлено, що директор підприємства з метою організації діяльності нелегального пункту АЗГС самовільно побудував споруди надземних резервуарів для скрапленого газу пропан-бутан, які у подальшому використовувались з метою отримання прибутку.
Завдяки принциповій позиції місцевої прокуратури протиправну діяльність вказаного підприємця припинено, а на обладнання АЗГС накладено арешт.
За результатами досудового розслідування для розгляду до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 3 ст. 197-1 КК України.
 
Санкція за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1275