Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2019

Прокуратурою скасовано постанову слідчого про закриття кримінального провадження за фактом скоєння самогубства молодою жінкою в Мелітопільському районі

25.09.2019 за місцем мешкання в смт. Мирне Мелітопільського району знайдено труп молодої жінки 1989 року народження з ознаками самогубства.
 
26.09.2019 відомості про кримінальне правопорушення відповідно до вимог ч.1 та ч.4 ст. 214 КПК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 КК України.
За результатами проведеного досудового розслідування слідчим Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій закрито дане кримінальне провадження на підставі п. 2 ч.1 ст.284 КПК України (за відсутності в діянні складу кримінального правопорушення)
 
Прокуратурою проведено перевірку законності закриття даного кримінального провадження. За наслідками перевірки та вивчення матеріалів процесуальним прокурором постанову про закриття кримінального провадження скасовано як передчасну та змінено правову кваліфікацію злочину на ч.1 ст. 120 КК України (доведення до самогубства)
07.10.2019 процесуальним прокурором слідчому Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області у кримінальному провадженні надані письмові вказівки.
 
На теперішній час досудове розслідування триває, Процесуальне керівництво здійснюється Мелітопольською місцевою прокуратурою.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3915