Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

До суду скеровано обвинувальний акт відносно мешканця Веселівського району за фактом збуту і зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу

Під процесуальним керівництвом прокуратури Веселівського відділу Мелітопольської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у формі складання обвинувального акту відносно раніше судимого мешканця Веселівського району, який намагався посилкою через відділення пошти відправити до однієї із установ виконання покарань особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.
Так, у серпні 2019 року, внаслідок скоординованих Веселівським відділом місцевої прокуратури дій працівників Веселівського ВП Мелітопольського ВП ГУНП в області своєчасно виявлено вказаний злочин, внаслідок чого злочин не був закінчений.
Також, у вказаної особи при собі виявлено наркотичний засіб, який зберігав у декількох коробах з-під сірників, з метою подальшого збуту іншим особам.
На теперішній час обвинувальний акт відносно вказаного мешканця Веселівського району направлений до суду за спробу збути вказаний наркотичний засіб та його зберігання з метою збуту (ч.2 ст.15 ч.2 ст.307, ч.2 ст.307 КК України).

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1679