Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Повідомлено про підозру водію, який порушив правила безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб.

За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру за ч.3 ст. 286 КК України водію, внаслідок порушення правил безпеки дорожнього руху яким сталася загибель кількох осіб.
Нагадаємо, ще 05 листопада минулого року близько 15 години водій автомобіля «BMW X5», керуючи автомобілем на автодорозі Енергодар-Василівка-Бердянськ, у Кам`янсько-Дніпровському районі, не маючи посвідчення водія, рухаючись із перевищенням дозволеної швидкості, вчинив небезпечний маневр обгону, що призвело до неодноразового перекидання автомобіля.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один з пасажирів «BMW X5» помер на місці, інший – через два дні у медичному закладі, а два пасажири отримали тяжкі та середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження.
Сам же горе-водій внаслідок ДТП також серйозно постраждав, отримавши інвалідність I групи.
Слідчому судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Наразі досудове розслідування триває.
Винному загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1498