Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2019

Прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом безвісного зникнення малолітніх дітей

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 здійснювалось процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом безвісного зникнення малолітніх дітей за п.п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України.
Так, до Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у період з липня по серпень на території Шевченківського району м. Запоріжжя зникли малолітні гр-н В., 2014 року народження, та гр.-ка А., 2016 року народження, які перебували разом з бабусею, у зв‘язку з тим, що їх мати перебуває в опіковому відділення 5-ї міської лікарні через нанесені колишнім чоловіком тілесні ушкодження.
В наслідок злагодженої роботи працівників поліції Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області та Запорізької місцевої прокуратури № 1 вжитими заходами розшуку встановлено місцезнаходження малолітніх гр.-на В. та гр.-ки А., які направлені до КУ «Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради до моменту одужання їх матері. Жертвою будь-якого злочину чи правопорушення діти не стали.
За результатами проведеного досудового розслідування та встановлення місцезнаходження дітей кримінальне провадження за вказаним фактом у подальшому закрито.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1699