Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження волонтерам

            Токмацькою місцевою прокуратурою до Василівського районного суду для розгляду направлено обвинувальний актвідносно обвинуваченого за ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 296 КК України за фактом хуліганських дій, поєднаних з спричиненням тяжких тілесних ушкоджень та пошкодженням майна.
 
         Під час досудового розслідування встановлено, що 20.08.2016, у вечірній час, на території однієї з АЗС, яка розташована у Василівці Запорізької області, зупинились 3 волонтери - мешканці Львівської області, які повертались із зони проведення АТО, куди доправляли бійцям матеріальну допомогу.
 
Дані чоловіки зробили зауваження обвинуваченому щодо негідної поведінки в громадському місці.
 
Обвинувачений, в групі з невстановленими особами, використовуючи як привід це зауваження, влаштували конфлікт та, грубо порушуючи громадський порядок, діючи з особливою зухвалістю, вчинили хуліганські дії, в результаті яких 2 волонтери отримали відповідно тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також злочинці пробили колеса автомобіля, на якому волонтери пересувались.
 
Щодо інших осіб, які брали участь у вчинені злочину, матеріали виділено в окреме кримінальне провадження, на теперішній час вживаються заходи щодо їх встановлення та притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1892