Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2019

Раніше судимому зловмиснику, який в стані алкогольного сп’яніння вчинив смертельне ДТП, загрожує до 10 років позбавлення волі

Прокуратурою Запорізької області підтримується публічне обвинувачення у резонансному кримінальному провадженні щодо дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце у червні минулого року в Шевченківському районі Запоріжжя, де на перехресті сталося зіткнення легкового автомобілю та пасажирського мікроавтобусу, внаслідок якого мікроавтобус, в якому їхали пасажири, перекинувся.
 
Внаслідок даної ДТП водій та пасажир мікроавтобусу померли, а один пасажир отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Також водій легкового автомобіля та четверо його пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
 
На лаві підсудних опинився неодноразово судимий, який керував легковим автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, до якого застосовано винятковий запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Попри неодноразові порушення обвинуваченим порядку у залі судового засідання, негативні висловлювання в адресу учасників провадження та його тимчасове видалення із зали судового засідання, прокурором забезпечено дослідження в суді доказів сторони обвинувачення. На теперішній час триває допит свідків.
 
У разі визнання особи винною у вчиненні даного кримінального правопорушення, йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1546