Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2019

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення встановлених правил відпуску сильнодіючих речовин в одній з аптек Запоріжжя

Сьогодні, 8 лютого, до правоохоронців звернулися активісти громадської організації, яка займається виявленням місць нелегальної торгівлі нарковмістними препаратами, з повідомленням про те, що у приміщенні однієї з аптек Запоріжжя фармацевт порушила  встановлені правила зберігання та відпуску сильнодіючих речовин, а саме продала йому чотири упаковки сильнодіючого препарату без рецепту.   
 
Відомості про подію невідкладно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення встановлених правил зберігання, відпуску, обліку сильнодіючих речовин, що не є наркотичними або психотропними, за ознаками злочину,  передбаченого ч.2 ст.321 КК України. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Запорізькою місцевою прокуратурою №3.
 
Цього ж дня, слідчим СВ Дніпровського ВП ГУНП в області за участю процесуального прокурора Запорізької місцевої прокуратури №3, в порядку ст.233 КПК України, проведено обшук у приміщенні зазначеної аптеки під час якого було виявлено та вилучено сильнодіючі препарати, зошити з чорновими записами, дозвільні документи на здійснення діяльності.
 
         На даний час досудове розслідування триває, вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення. Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2179