Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

Повідомлено про підозру двом зловмисникам, які на смерть забили чоловіка

За процесуального керівництва прокурорів Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури, двом злочинцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України.
 
Відтак, слідчим відділенням Пологівського відділу поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю села Воскресенка Пологівського району. Тіло чоловіка було виявлено 28.12.2018 року.
 
В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що до вчинення вказаного злочину причетні два місцевих мешканця, які 25.12.2018 року в ході розпиття алкогольних напоїв, на грунті неприязних відносин, наносили по черзі потерпілому численні удари по тілу, від яких останній і помер.
 
Ухвалою слідчого судді Пологівського районного суду, одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Натомість іншому підозрюваному слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На вказане рішення прокурором внесено апеляційну скаргу.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1884