Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

Прокуратура домоглась повернення територіальній громаді земельної ділянки на узбережжі Азовського моря

Прокуратурою Запорізької області забезпечено участь у розгляді господарським судом Запорізької області позовної заяви органів прокуратури в інтересах держави в особі Кирилівської селищної ради Якимівського району області до ТОВ «Трумас» про розірвання договору оренди земельної ділянки та її повернення.
 
Лише завдяки наступальній позиції апарату прокуратури області вдалось довести, що використання земель комунальної власності, розташованих в межах узбережжя Азовського моря, можливе лише в межах, передбачених чинним законодавством і інший порядок є недопустимим.
 
Органи прокуратури захистили державні інтереси, спрямовані на дотримання вимог законодавства, яке визначає, що недобросовісні користувачі при недотриманні вимог законодавства будуть позбавлені права використовувати землі.
 
Як наслідок, за втручання прокуратури Запорізької області, рішенням господарського суду області з ТОВ «Трумас» до комунальної власності повернуто землі площею 0,3691 га., розташовані в межах узбережжя Азовського моря.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2218