Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2018

В прокуратурі Запорізької області відбулись урочисті збори до Дня юриста (фото)

Сьогодні, 8 жовтня, під головуванням прокурора Запорізької області Валерія Романова відбулись урочисті збори, присвячені Дню юриста.
 
В заході взяли участь співробітники апарату прокуратури області а також місцевих прокуратур регіону. Почесним гостем зборів став голова громадської організації ветеранів прокуратури Запорізької області Петро Петрович Зубков.
 
Відзначивши роль юридичних знань в повсякденній роботі співробітників прокуратури, з привітальним словом перед колективом виступив прокурор області:
 
«Ми - це та структура, яка стоїть на сторожі норм права в державі, на сторожі «Закону та справедливості» в Україні, про що свідчить гасло прокуратури. Сфера, яку ми обрали, складна і багатогранна, вона є основоположною для держави, адже регулює суспільний устрій та забезпечує лад в ній. Окрім того, ми живемо в час змін та реформ, які в тому числі стосуються юридичної сфери і органів прокуратури зокрема. Вірю, що ці зміни приведуть до бажаних позитивних результатів у майбутньому», - зазначив Валерій Романов.
 
В свою чергу, Петро Зубков також наголосив, що Закон і справедливість це саме та основа, яка має об’єднувати всіх громадян Української держави.
 
Під час заходу, співробітники органів прокуратури були відзначені нагородами та грамотами Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізької обласної ради.
 
Також за сумлінне виконання обов’язків, ініціативу та оперативність в роботі і бездоганну службу, ряду співробітників органів прокуратури було оголошено подяку прокурора Запорізької області.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2346