Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2018

Увага! Прокуратура області шукає свідків перекидання човна на Дніпрі

30 вересня у Запоріжжі навпроти 4-го причалу під час руху річкою Дніпро відбулось перекидання човна, в якому знаходилось троє осіб, а саме начальник Управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області та два працівника УЗЕ в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
 
У результаті вказаної події одного правоохоронця смертельно травмовано, а начальника Управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області доставлено до лікарні з тяжкими травмами.
 
         Наразі прокуратурою області за вказаним фактом здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо порушення чинних на транспорті правил, що убезпечують рух, які призвели до загибелі людини, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 291 КК України.
 
         З метою проведення об’єктивного та повного розслідування, встановлення всіх обставин події на воді, прохання до очевидців або свідків, які можуть надати відповідну інформацію, звертатись за номерами телефонів 067-746-81-66 до прокурора першого відділу процесуального керівництва прокуратури області Тибія Владислава Валерійовича або 067-770-55-59 до слідчого прокуратури області Маханькова Дениса Юрійовича.
           

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2592