Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2018

Засуджено зловмисника, який нападав на жінок та відбирав їхні речі застосовуючи насильство

Завдяки принциповій позиції Бердянської місцевої прокуратури, Бердянським міськрайонним судом до 4 років позбавлення волі засуджено 29-ти річного уродженця села Осипенко, Бердянського району області, який викрадав майно в  жінок  у  Бердянську, супроводжуючи крадіжку насильством.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 29 червня злочинець підстеріг біля входу до під’їзду 63-річну жінку, після чого підбіг до неї та нанісши декілька ударів у потилицю вирвав сумку. Скориставшись тим, що на банківській карті потерпілої було написано належний пін-код, зловмисник зняв з банкомату грошові кошти в сумі більше 11 тисяч гривень.
 
На цьому зловмисник не зупинився: наступного дня в районі вулиці Морська, грабіжник напав на 34-річну мешканку Бердянська. Бризнувши балончиком в обличчя жінці, зловмисник вдарив її та забравши сумку, втік.
 
Наразі злодій очікує початку відбуття покарання під вартою.
 
Разом з тим, Бердянська міська прокуратура звертається до мешканців та гостей  міста та просить  не вказувати визначені Пін-коди на самих банківських картках, а у випадках втрати карток, або їх викрадення невідкладно звертатись до найближчого відділення банку обслуговування для  блокування картки.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2236