Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2018

Прокуратура домоглась стягнення з приватного підприємства до місцевого бюджету 241 тис. грн. доходу від безпідставно набутого майна

Прокуратурою Запорізької області забезпечено участь у розгляді господарським судом області позовної заяви Запорізької місцевої прокуратури №3 в інтересах держави в особі Запорізької міської ради, до одного із приватних підприємств про стягнення доходу, отриманого від  безпідставно набутого майна в розмірі 241 тис. грн.
 
Запорізькою місцевою прокуратурою №3 встановлено, що суб’єкт господарювання упродовж 10 місяців використовував земельну ділянку площею більш 3 тис. кв.м. по вулиці Парковий бульвар у Дніпровському районі Запоріжжя без належної правової підстави (оформлення), що в свою чергу позбавило міську раду, як власника землі, права отримувати від цієї ділянки дохід у розмірі орендної плати.
 
Завдяки наполегливій, активній та переконливій позиції прокурора щодо порушення суб’єктом господарювання вимог земельного законодавства, судом позов задоволено у повному обсязі. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2067