Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2018

На лаві підсудних опинився зловмисник, який з ножем напав на жінку у Хортицькому районі Запоріжжя

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 2 ст. 187 КК України, а саме за фактом нападу з метою заволодіння майном жінки в Хортицькому районі Запоріжжя.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річний чоловік, який раніше відбував покарання за умисне вбивство та розбій, у під’їзді будинку напав на мешканку Хортицького району та погрожуючи застосуванням ножа, заволодів її рюкзаком з майном. Після цього нападник втік з місця вчинення злочину.
 
Проте, правоохоронці затримали злочинця, а прокурор повідомив про підозру у вчиненні вказаного злочину.
 
Крім того, за клопотанням прокурора, слідчим суддею Хортицького районного суду Запоріжжя, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  
 
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено та обвинувальний акт за ч. 2 ст. 187 КК України направлено до суду для розгляду. 
 
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2087