Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2018

Затримано групу зловмисників, які за попередньою змовою із застосуванням насильства вимагали у мешканок Запоріжжя 10 тис. доларів США (фото)

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо групи зловмисників, які за попередньою змовою між собою, із застосуванням насильства вимагали 10 000 доларів США у мешканок Запоріжжя.
 
Протягом двох місяців слідчими та оперативниками ГУНП в області за дорученням процесуального прокурора повністю задокументовано злочинну діяльність вказаної групи, в  результаті чого вчора, 11 вересня,  під час проведення комплексу негласних слідчих (розшукових) дій, одразу після передачі частини обумовленої суми коштів, зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 189 КК України.
 
В ході обшуків, проведених за місцями проживання вимагачів, вилучено значну кількість зброї, боєприпасів, а також наркотичні засоби.
 
До суду готується клопотання про застосування відносно всіх співучасників запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
 
На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії. Підозрювані перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів.
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1895