Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2018

Правоохоронці виявили місця незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв та підроблення марок акцизного податку (фото)

Мелітопольською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв та підроблення марок акцизного податку.

Сьогодні, 7 вересня, у кримінальному провадженні на підставі ухвал слідчого судді проведено обшуки у приміщеннях, які використовуються для здійснення вищезгаданої протиправної діяльності.

Зокрема, за результатами обшуку в одному з приміщень виявлено "підпільний цех" по незаконному виготовленню фальсифікованих алкогольних напоїв з використанням обладнання для масового виробництва.

Готова продукція розливалась у скляні пляшки з логотипом "Пшенична" горілка ТОВ "Олександрія БЛіГ" на етикетках. В подальшому зазначена продукція обклеювались марками акцизного податку України з ознаками підробки. 

Загалом в ході обшуків в місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, а також в транспортному засобі, який використовувався для їх перевезення, виявлено та вилучено 2410 літрів спирту, 788 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з етикетками горілки «Пшенична», 300 літрів фальсифікованої горілки та коньяку в тарі «Bag in box», 6000 марок акцизного податку України з ознаками підробки, а також обладнання для масового виготовлення фальсифікованої горілчаної продукції на загальну суму 150 тис. грн.

Наразі досудове слідство продовжується, його хід перебуває на контролі прокурора області.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1957