Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2018

Затримано заступника міського голови Кам’янки-Дніпровської, який вимагав та одержав неправомірну вигоду у суммі 2 тис. доларів США (фото)

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, спільно з СУ ГУ НП в області та УЗЕ в області ДЗЕ ГУ НП, викрито схему одержання неправомірної вигоди заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, торгівельного обслуговування, будівництва, транспорту і зв’язку, містобудування та архітектури міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області за вирішення питання, щодо надання дозволу виконавчим комітетом міськради на розміщення тимчасових споруд, а також подальше безперешкодне укладання договору на право тимчасового користування місцями для розташування стаціонарних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста. За позитивне вирішення указаного питання посадовець вимагав та одержав 2000 доларів США.
 
В ході обшуку було виявлено та вилучено грошові кошти у сумі 2 000 доларів США та 58 000 гривень.
 
Безпосередньо після одержання неправомірної вигоди посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
За принципової позиції прокуратури Запорізької області, вчора, 22 липня, Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави 281 900 грн.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2311