Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2018

Під вартою опинився зловмисник, який ножем наніс тяжкі тілесні ушкодження мешканцю Бердянська

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення зловмисником умисного  тяжкого тілесного ушкодження жителю Бердянська.
 
Відтак, 30 червня, знаходячись в коридорі будинку по вулиці Земській в місті Бердянськ, зловмисник Г., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс громадянину О. один удар ножем в область черевної порожнини, спричинивши йому тілесні ушкодження, кваліфіковане як тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.
 
Завдяки злагодженій співпраці Бердянської місцевої прокуратури  та Бердянського ВП ГУНП в області, зловмисника  було затримано.
 
Цього ж дня затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.121 КК України та за принципової позиції прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.
 
У випадку визнання парубка винним у вчиненні вказаного злочину йому загрожує покарання на строк від 5 до 8 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2084