Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2018

Задокументовано факт одержання неправомірної вигоди Головним спеціалістом з питань внутрішньої безпеки ПАТ КБ «Приватбанк» (фото)

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 КК України щодо вимагання неправомірної вигоди Головним спеціалістом з питань внутрішньої безпеки ПАТ КБ «Приватбанк».
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що Головний спеціаліст з питань внутрішньої безпеки вказаного банку вимагає від фізичної особи неправомірну вигоду за вирішення питання щодо списання боргових зобов’язань останнього перед ПАТ КБ «Приватбанк».
 
Тож сьогодні, 31 травня, прокуратурою Запорізької області за участю співробітників УЗЕ в області ДЗЕ НПУ задокументовано факт одержання зловмисником неправомірної вигоди на суму 10 тис. грн.
 
Санкцією ч.3 ст.368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
 Наразі досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3874