Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2018

Затримано працівника поліції, який реалізовував наркотичні речовини серед наркозалежних громадян міста Запоріжжя (фото)

Вчора, 24 травня, працівниками управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури спільно з працівниками УВБ в Запорізькій області ДВБ НП України «на гарячому» після передачі для подальшої реалізації наркотичних речовин серед наркозалежних громадян міста викрито працівника Заводського ВП Дніпровського ВП ГУНП в області та особу, яка збула працівнику правоохоронного органу наркотичний засіб.
 
Вказаних осіб затримано на місці злочину в порядку ст. 208 КПК України.
 
Необхідно зазначити, що це другий задокументований факт збуту поліцейському та у подальшому ним наркозалежним громадянам наркотичних речовин.
 
Крім того, під час проведення санкціонованих судом негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факт вжиття самим поліцейським наркотичних речовин.
 
Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, а також клопотання до слідчого судді про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варту та про арешт майна, а також клопотання про відсторонення від посади працівника поліції.
 
Санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2164