Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2018

За невиконання законних вимог прокурора, до адміністративної відповідальності притягнуто начальника ДУ «Біленьківська виправна колонія № 99.

Прокуратурою Запорізької області постійно приділяється увага додержання адміністраціями установ виконання покарань області кримінально-виконавчого та іншого законодавства.
 
Як повідомив заступник начальника управління - начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру, Орджонікідзевським районним судом  Запоріжжя притягнуто до відповідальності начальника ДУ «Біленьківська виправна колонія № 99» за невиконання законних вимог прокурора.
 
У суді доведено, що начальник колонії нехтуючи вимогами Закону України «Про прокуратуру», не виконав законних вимог прокурора та не надав для перевірки матеріали робочих справ на осіб, залучених до негласного співробітництва.
 
У зв’язку з цим Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 складено протокол на начальника колонії про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185-8 КУпАП (невиконання посадовою особою законних вимог прокурора), який судом розглянуто, визнано особу винною та накладено на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 4248