Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2018

Засуджено раніше неодноразово судиму внутрішньо переміщену особу, яка здійснювала крадіжки майна в магазинах Бердянська

За принципової позиції прокуратури Бердянським міськрайонним судом Запорізької області засуджено раніше неодноразово судиму, тимчасово внутрішньо переміщену особу з Донецької області, за скоєння замаху на відкрите викрадення телефону мешканки міста Бердянська та крадіжки майна з магазинів.
 
Встановлено, що обвинувачена, будучи неодноразово судима за вчинення корисливих злочинів та притягнута до кримінальної відповідальності за скоєння іншого злочину, будучи під домашнім арештом, влітку 2017 року перебуваючи в магазинах «Сьогодні Аврора», «Лотос» у місті Бердянську таємно викрадала предмети гігієни.
 
Крім того, влітку 2017 року знаходячись в приміщенні ТЦ «Дельмар» у місті Бердянськ, обвинувачена намгаалась таємно викрасти мобільний телефон, що належить потерпілій мешканці Бердянська. В цей час, злочинні дії обвинуваченої були помічені потерпілою, яка закричала в бік зловмисниці. Після цього зловмисниця з метою відкритого викрадення чужого майна, почала бігти в напрямку виходу з торгівельного центру,  але була затримана потерпілою.
 
Завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинувачену вироком суду засуджено до 4 років 1 місяця позбавлення волі.  
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2361