Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2018

Під вартою опинився зловмисник, який вчинив розбійний напад на жінку, увірвавшись до її будинку

Завдяки належному процесуальному керівництву прокурорів Михайлівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та проведеному комплексу слідчих розшукових дій спільно з працівниками Михайлівського ВП Василівського ВП ГУ НП в області, затримано особу підозрювану у вчинення розбійного нападу на жінку на території Михайлівського району.
 
Відтак, 22-річний мешканець Михайлівського району у нічній час 16 квітня,  після вживання спиртних напоїв, вибивши ногою двері та проник до будинку потерпілої громадянки. Погрожуючи нанесенням жінці стільцем небезпечних для життя тілесних ушкоджень, нападник заволодів її грошима та мобільним телефоном.     
 
Зловмисника того ж дня було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.  
 
Ухвалою слідчого судді клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором, задоволено та підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2391