Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2018

Найближчим часом до суду буде направлено обвинувальний акт відносно зловмисника, який привласнив кошти державного підприємства на суму 250 тис. грн.

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366  КК України за фактом незаконного привласнення громадянином М. коштів державного підприємства на суму понад 250 тис. грн. 
 
19.03.2017 громадянину М. повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та оголошено у розшук. Вжитими оперативно-розшуковими заходами встановлено, що останній, з метою уникнення від кримінальної відповідальності за вчинений злочин, покинув території України.
 
У зв’язку з цим, та з метою невідворотності покарання за вчинений громадянином М. злочин, процесуальним керівником у вказаному кримінальному провадженні у порядку ст. 297-1 КПК України направлено до Ленінського районного суду міста Запоріжжя клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування тобто розслідування за відсутності підозрюваного (in absentia). 19.03.2018 ухвалою слідчого судді Ленінського районного суду вказане клопотання прокурора задоволено повністю.
 
Найближчим часом у вказаному кримінальному провадженні досудове розслідування буде завершено, а обвинувальний акт відносно громадянина М. буде направлено до суду для розгляду по суті та притягнення до відповідальності.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2678