Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Під вартою опинився зловмисник, який вбив знайомого та заховав його тіло у балці

На днях в одному із сіл Пологівського району місцевими жителями в балці було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. За вказаним фактом було розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву та злагодженій роботі Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури та Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, особу, причетну до скоєння вбивства встановлено в той же день. В ході досудового розслідування встановлено, що між двома знайомими жителями с. Кінські Роздори Пологівського району під час вживання спиртних напоїв, виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один чоловік по звірячому побив іншого до смерті. З метою приховання злочину, зловмисник загорнув тіло померлого в фрагмент тканини, зв’язав мотузкою та відтягнув його в балку, де труп пролежав кілька днів.
 
Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та за принципової позиції прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинений злочину вбивці загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2188