Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2018

Прокуратурою повідомлено про підозру зловмиснику, який умисно заподіяв тілесні ушкодження правоохоронцю

Процесуальним прокурором Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю міста Дніпрорудного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник, являючись членом добровільної народної дружини «Фенікс», метою та покликанням якої є сприяння правоохоронним органам у запобіганні та припинені адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян та охорони громадського порядку на території міста Дніпрорудне, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, завдав один удар в область голови працівнику Дніпрорудненьского ВП Василівського ВП ГУ НП в Запорізької області, який знаходився у форменому одязі та при виконанні службових обов’язків. Згідно висновку експерта, внаслідок удару поліцейський отримав легкі тілесні ушкодження.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2667