Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2018

На лаві підсудних опинився водій, який на смерть збив неповнолітню дівчину і втік з місця ДТП

Прокуратурою області до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області направлено обвинувальний акт відносно водія  автомобіля «Toyota Avensis», який 25.10.2016  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, їдучі по автодорозі Дніпопетровськ-Токмак-Мелітополь в напрямку села Зарічного, Мелітопольського району, скоїв наїзд на неповнолітню дівчину, яка перетинала проїзну частину справа наліво за напрямком руху автомобіля.
 
Внаслідок ДТП неповнолітня дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.   
 
В свою чергу водій автомобіля після скоєння дорожньо-транспортної пригоди заходів для надання першої медичної допомоги потерпілій не вжив, карету швидкої допомоги не викликав, а натомість залишив місце пригоди.
 
Обвинувальний акт відносно зловмисника 16.02.18 направлено до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області для розгляду.
 
Санкції статей Кримінального кодексу, за якою водію автомобіля «Toyota Avensis» повідомлено про підозру, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2230