Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2018

Депутата Запорізької міської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях одного з депутатів Запорізької міської ради.
 
Встановлено, що депутат міської ради В. в порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив Національне агенство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані щодо придбаного у лютому минулого року у власність автомобілю марки Ford Mondeo, вартістю 338 тис. грн.
 
За вказаним фактом порушення вимог фінансового контролю 29.11.2017 управлінням захисту економіки в Запорізькій області стосовно депутата міськради В. складено протокол за ч.2 ст.172-6 КУпАП.
 
Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя за результатами розгляду адміністративної справи указану особу визнано винною з накладенням адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2781