Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2018

Слідчі прокуратури Запорізької області затримали працівника Запорізької митниці, який вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США (фото)

Слідчими прокуратури припинено протиправну діяльність працівника Запорізької митниці, який вимагав та отримав від приватного підприємця, який здійснював переміщення товарів через митний кордон України у пункті пропуску «Запоріжжя», неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США.
 
У ході отримання неправомірної вигоди 05.01.2018 слідчими прокуратури спільно з працівниками УСБУ в Запорізькій області указаного правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Цього ж дня йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Правоохоронцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2881